Logo
content is everything, så scrolla neråt

01. Erbjudandet

Vi hjälper er
driva det som en byrå

Eller i alla fall hur ni kan tänka för att skapa en tydlig struktur och processer för både produktion och kreativitet. Ni gör ju redan allt!
PR, intern kommunikation, employer branding, sociala medier, event. Vi lär er bara att skapa en stabil och tydlig eventprocess som får med alla interna kompetenser ni redan har. Ni kan då själva säkra ett starkt innehåll som kommunicerar vad ni är – inifrån – med en byrås leveranskvalité.

Effekten av de mål och budskap ni vill kommunicera kommer att bli än mer kraftfulla och kännas mer genuina när det skapas inifrån – av er. Dessutom kan ni kontrollera budget smartare och få mer innehåll för er investering.

Det var den korta skriftliga hiss-pitchen, men...Ge oss 30 minuter i ett möte, så kan vi berätta lite om hur vi startade upp Klarnas globala interna eventteam och den eventprocess vi skapade - och som vi nu lär ut.


Efter det lyssnar vi gärna på vilka just era behov är, vad ni har framför er, och vilka projekt som skulle vara möjliga att göra tillsammans.
Se det så här, när vi har lyckats med det vi vill, då behöver ni inte oss längre.

Empty heading.

02. Erfarenheten

Strategiskt innehåll som utbildar, utmanar och underhåller

Anna Mourou har med sina 20 år som strategisk producent i event- och kommunikationsbranschen vunnit flertal priser samt arbetat med kunder som EQT, Microsoft, Coca Cola, Netlight, Ica, Scania och nu senast Klarna, där hon under projektet att starta upp deras interna eventteam lärde känna Jens Hallberg. Jens har flera år bakom sig på Klarna som exekutiv assistent till hela CXO-gruppen. Det finns inget projekt han inte kan leda - inget problem han inte kan lösa.

Bakom kameran och ansvarig för film och rörligt content, och med lika många år i branschen som Anna, står prisbelönta regissören och kreatören Krajan.

Tillsammans skapar de strategiskt innehåll som utbildar, utmanar och underhåller.

03. konnect

Disrupting the pandemic

Förutom att vara det andra året av Covid-19-isolering, markerade 2021 också det tredje, eller till och med fjärde, och sedan femte globala evenemanget för Klarna, som Anna, Jens och Krajan arbetade på tillsammans. Denna gången med uppdrag att producera en sex timmar lång interaktiv live-sändning som täckte sex tidszoner och gick ut till hela Klarna-familjen runt om i världen.

Ett massivt projekt för att stärka, utbilda, inspirera och på andra sätt slå sockorna av alla Klarnauts! Allt planerat och utfört under stor tidspress. Showen blev en succé - med fler än 15 olika keynote talks och 23 keynote speakers, som alla delade med sig av sin passion, en hyllad slow jam från Sebastian Siemiatkowski och Knut Frängsmyr och liveframträdande från Sveriges alldeles egna bländande Agnes - och höll hela Klarna klistrat framför skärmarna.

04. Smoooth Week

Vem vill inte ha sin
egen talk show?

Senare samma år hölls den första digitala Smoooth Week någonsin. Ett event som återigen samlade hela Klarna under ett digitalt tak för två direktsända dagar - den första live från Klarnas HQ i Stockholm med Sebastians alldeles egna talk show starring Kodjo Akolor som co-host och Zara Larsson som gästartist.

Dag nummer två fylldes med Klarnas 9 olika kompetensers egna shower, som också dom direktsändes rakt ut till hela Klarna world wide. Ett event som involverade inte mindre än två stycken OB-bussar och ca 150 tv-tekniker på plats.

05. Konnecta - på riktigt

Get in
touch.

mail

anna@mourouandfriends.se

martin@whoiskrajan.com

jens.m.hallberg@gmail.com

Phone

Call Anna 0708-591719

Call Krajan 0708-601627

Call Jens 073-5054034

Empty heading.